Exclusiv: Afirmația Zilei este …

Date:

Share post:

Afirmația Zilei de azi este … Pentru a afla răspunsul, mai multe amănunte, în continuare, azi, la Info Motivație, o rubrică de suflet, pentru suflet, în exclusivitate la Infoanunț.

Ziua începe cu tine. Tu ești protagonistul principal în fimul numit viață. Este vorba despre viața ta, în raport cu tine în primul rând. Dacă ne punem prea sus pe un piedestal riscăm să rămânem ancorați în ego. dacă alegem prea mult divin, iar nu este bine, că piciaorele noastre vor pluti, metaforic vorbind, prin aer.

Răspunsul necesare este echilibru. Dar cum știm că suntem în echilibru, a întrebat într-o zi dr. Vasile Ouatu, un mare om, medic, unul dintre prersonalitățile de marcă ale Republicii Moldova. Răspunsul instant, intuitiv, a fost acesta: așa cum la mâncare punem un pic de sare și piper, la fel și în viața de zi cu zi, dar fără a exagera, ajungând la un gust echilibrat.

De aceea, afirmația zilei de azi este despre echilibru.

Trăiesc în echilibru, viața mea este plină de sănătate, bucurie, prosperitate, împlinire. Cred în miracole și ele se vor materializa”.

Pentru a afla mai multe despre echilibru recomand cartea: ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”. De ieri și pe Amazon/Kindle.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu editor/scriitor

Foto: pixabay

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.