Afirmația zilei este despre starea de bine

Date:

Share post:

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică? Culmea ironiei este că noi înșine, de cele mai multe ori, ne oprim pe drum sau chiar ne blocăm într-un anumit punct.

Nu este nici o problemă dacă ne oprim, acest timp ajută la reflecție, analiză și dorință de persuasiune. Dar important este să mergem mai departe. Chiar dacă vizualizăm anumite greșeli sau suferințe ar fi bine să le concepem ca pe niște lecții valoroase de viață, din care să extragem mesajul și da, să mergem mai departe profitând din plin de înțelepciunea acumulată.

Așa că afrimația zilei este aceasta: ”Mă aflu într-o perfectă stare de bine, eu cu mine, eu cu Divinitatea/Universul și desigur, eu cu ceilalți”.

Conștientizarea ajută la materializarea dorințelor, la evoluție spirituală dar și personală. Pentru că până la urmă filmul vieții tale este doar despre tine însuți (protagonistul principal), nu uita!

Recomand cartea ”Ecuația vieții. calea spre fericire”. Comenzi pe Facebook: Ligia Beatrice.

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.