Afirmația zilei este despre ascensiune și evoluție

Date:

Share post:

Viața înseamnă schimbare iar aceasta aduce cu ea automat ascensiunea și evoluția. Cu ceva timp în urmă, mulți dintre noi nu înțelegeam ce înseamnă dimensiunea doi, trei sau patru în care se află și trăiesc mulți oameni de pe Pământ astăzi. Dimnesiunea doi și trei înseamnă supraviețuire, deja trei și patru este o creștere supbstanțială a propriei ființe.

Și culmea este că ne află în pragul dimensiunii cu numărul cinci. M-am bucurat să aflu că acest număr în limbajul evolutiv al ființei umane reprezintă unitate, iubire infinită și necondiționată. Ușor de spus greu de făcut, cel puțin deocamdată.

10 procente din polulația de pe glob este deja aici, restul încă mai parcurg cursul dimensional.

Pentru a ne asigura creșterea este important să lucrăm zilnic noi cu noi înșine. Din acest motiv afirmația zilei de azi este aceasta:

Mă bucur de viață aici și acum. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru tot ce am trăit și trăiesc, cu bine și mai puțin bune, pentru că știu că ele ajută la creșterea mea spirituală”.

Un specialist în Legea atracției a spus că atunci când nu ne simțim bine, fizic sau psihologic, pur și simplu nu suntem aliniați cu binele nostru suprem. După ce lucrăm cu noi înșine, totul se aranjează în planul terestru. Dar cum nimic nu este simplu, sunt multe piese de așezat la locul lor în viața fiecăruia dintre noi. Ca indiciu, una dintre ele este credința. Într-un final cu perseverență, reușim. Dacă eu am reușit și tu poți…

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

 

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.