Campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României” invită … Foto

Date:

Share post:

Campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României” invită … Despre ce este vorba mai exact, în materialul de azi, la Infoanunț.

Tinerii invitați sunt studenții. Iar Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este cea care invită tineri studenți în Campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”.

Context și alte informații despre această inițiativă minunată

Ciprian Porumbescu rămâne un model al artei muzicale românești din secolul trecut, care a făcut și istorie, iar Universitatea Națională de Muzică din București găzduiește o expoziție de excepție ce aduce în prim-plan viața și creația marelui compozitor român.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României își propune să ofere studenților și profesorilor o incursiune în lumea acestui geniu muzical prin intermediul expoziției temporare „Ciprian Porumbescu – viața unui geniu”.

O inițiativă care urmărește să ofere o perspectivă …

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere fotografii de epocă, documente inedite, fragmente din jurnalul personal al compozitorului și partituri ce provin din colecția strănepoatei sale, doamna Cionca Stanca. Această inițiativă urmărește să ofere o perspectivă autentică asupra vieții și operei lui Ciprian Porumbescu, aducând în prim-plan aspecte mai puțin cunoscute ale personalității sale și ale contextului istoric în care a trăit.

Expoziția explorează universul marelui compozitor, prin intermediul informațiilor ce reflectă momente semnificative din viața și creația sa. Cu ocazia deschiderii acestei expoziții, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează în cadrul Universității Naționale de Muzică campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”, încurajând, astfel, studenții să se inspire din exemplul de excelență al lui Ciprian Porumbescu și să se implice în cadrul campaniei.

Ce își propune această campanie și rolul ei în viitor

Campania își propune să identifice și să promoveze tinerii talentați și supradotați din diverse domenii de activitate, recunoscându-le meritele și încurajându-i să continue să își dezvolte potențialul. Prin această campanie, Fundația își propune să contribuie la susținerea și încurajarea excelenței în toate domeniile de activitate, în vederea unei dezvoltări durabile și prospere a României.

Expoziția „Ciprian Porumbescu – viața unui geniu” este deschisă publicului la sediul Universității Naționale de Muzică din București. Intrarea este liberă pentru toți cei interesați să pășească în lumea fascinantă a unuia dintre cei mai mari compozitori români.

Text și foto: PR Eveniment

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.