Primii pași în miracole împlinite: Conștientizare. Deblocare. Vindecare. Foto Invitație

Date:

Share post:

Primii pași în miracole împlinite: Conștientizare. Deblocare. Vindecare. Din analiza teoretică, dar și practică, a rezultat că lucrând permanent cu noi înșine vom ajunge într-o zi să ne bucurăm pe deplin de cel mai mare miracol din viața noastră care este chiar viața în sine.

Atunci când lucrăm singuri la starea noastră de bine poate dura ani dar cu ajutor specializat poate fi de ajuns o zi sau doar câteva ore.

Fiecare om are timpul lui, numai Dumnezeu are tot timpul din lume. Despre aceasta este scris și în cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”.

Cei trei pași menționați au exact această ordine: mai întâi apare conștientizarea faptului că în viața noastră există o problemă, doi, facem tot posibilul și imposibilul să o deblocăm. Și trei, doar așa ajunge la vindecare. Iar când spunem vindecare ne referim la trup și suflet, vindecarea personală și a arborelului genealogic, vindecarea copilului interior, vindecarea traumelor, inclusiv a relațiilor de iubire din trecut… Sunt multe de spus, dar ne oprim azi aici.

Iar pasul zero, punctul de pornire start este acesta

Iar dacă ar fi să nominalizăm pasiul zero acesta este: vreau să fiu bine – eu cu mine, în primul rând, eu cu divinitatea/universul, eu cu ceilalți. Trebuie să vrei și trebuie să crezi, doar așa miracolele devin parte din realitatea cotidiană!

Și pentru a face pași înainte spre echilibru permanent în armonie și bine avem o Invitație

27 aprilie la Iași. Dansul sinelui prin activarea energiei Kindalini.

Mai multe amănunte inclusiv înscriere click aici!

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.