Info: activitate de promovare a adopțiilor câinilor fără stăpân. Foto

Date:

Share post:

Info: activitate de promovare a adopțiilor câinilor fără stăpân, la Iași.

În ziua de 07 septembrie 2024, intervalul orar 10:00-14:00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Biroul pentru Protecția Animalelor, împreună cu voluntari ai Asociației ,,Zâmbete și codițe” și echipa de fotbal Liberto din Iași, au participat la o activitate de promovare a adopțiilor câinilor fără stăpân care se află cazați în Adăpostul Miroslava.

Cu acest prilej, au fost distribuite pliante informative, au fost realizate fotografii cu patrupezii care își caută familii adoptive și, totodată, au fost adoptate câteva exemplare canine.

Text și foto: PR IPJ Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa!

Hai și tu la cel mai mare Festival Retro din Europa! Diskoteka aduce starurile muzicii anilor `80 și `90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa.

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. FOTO

NOU! 77 tone detergent contrafăcut reținute de inspectorii vamali. Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Iași

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România - Iași. Acesta este subiectul de azi, la Infoanunț.

De astăzi îți poți alege biletul la filmul favorit din cadrul BIFF

De astăzi îți poți alege biletul la filmul favorit din cadrul BIFF. Cea de a XX-a ediție, aniversară, a Bucharest Internațional Film Festival (BIFF - www.biff.com.ro)