ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE – 202 ANI DE LA PRIMA ATESTARE DOCUMENTARĂ. Foto Eveniment!

Date:

Share post:

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE – 202 ANI DE LA PRIMA ATESTARE DOCUMENTARĂ. Prezentăm fotografii de la eveniment în cele ce urmează.

Astăzi, 25 martie 2024, se sărbătoresc 202 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române. Astfel, Ziua Poliției Române a oferit prilejul de a evidenția 37 de polițiști (13 ofițeri de poliție și 24 de agenți de poliție) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași care au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim.

Totodată, îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu responsabilitate și sârguință, a creat cadrul necesar pentru avansarea la termen, în gradul profesional următor, a 169 polițiști (28 de ofițeri de poliție și 141 de agenți de poliție).

Astăzi a avut loc și recompensarea a …

De asemenea, în semn de recunoaştere şi apreciere astăzi a avut loc și recompensarea a 71 de poliţişti cu felicitări şi mulţumiri scrise, pentru rezultate meritorii în activitatea profesională desfăşurată pe parcursul anului 2023.

Cu această ocazie, Şeful I.P.J. Iaşi, chestor de poliţie Gîtlan Costel a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliţiei Române. Totodată, inspectorul şef al I.P.J. Iaşi, le-a înmânat plachete poliţiştilor de onoare, la categoriile: • ordine şi siguranţă publică; • investigarea şi combaterea criminalităţii; • suport operativ.

La eveniment au participat copii alături de părinții lor indiferent dacă sunt polițiști sau nu.

Text și foto: PR IPJ Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.