Astăzi, doamnele ”sancționate” cu flori și mărțișoare … Fotografii fascinante

Date:

Share post:

Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport George Enescu, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Grupării de Jandarmi Mobile, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanții Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău au fost prezenți în mijlocul comunității, unde

au oferit flori și mărțișoare, doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic. Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Bacău, cu sprijinul reprezentanților Registrului Auto Român, doamnele și domnișoarele participante la traficul rutier, fiind ”sancționate” cu flori și mărțișoare.

Astfel, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au încercat să le însenineze ziua cu o floare, un zâmbet și voie bună.

Și prin intermediul Infoanunț, reprezentanții instituțiilor menționate anterior VĂ urează LA MULȚI ANI ȘI O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

Text și foto: PR IPJ Bacău

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.