marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Fotoreportaj: Campania de donare de carte a polițiștilor băcăuani

În cadrul activităților organizate în preajma Zilei Poliției Române, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și-au îndreptat atenția asupra preșcolarilor și școlarilor din cadrul unităților de învățământ din satele Valea Mare, comuna Roșiori și Mîlosu din comuna Lipova.

Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Bacău au desfășurat o campanie de donare de carte intitulată, Puterea cititului sparge bariera necunoașterii!.

La această activitate s-au mobilizat polițiști din tot județul care au donat cărți pentru elevii celor două școli.

O parte din cărți au ajuns în casele celor mici, iar o parte au fost donate unităților școlare pentru a fi utilizate în procesul de învățare.

        î

Cei mici au fost fascinați de volumele de carte primite și au promis că vor continua să exploreze tainele cititului.

Campania polițiștilor de donare de carte urmărește promovarea lecturii și sprijinirea elevilor în acest demers fiind organizată în contextul aniversar al Zilei Poliției Române.

Copiii i-au surprins pe polițiști cu desene, texte și poezii realizate de ei, însoțite de urarea de La Mulți Ani, Poliția Română!, iar oamenii legii le-au oferit bomboane.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Bacău.

Parteneriatul școală-poliție și-a pus amprenta și de această dată, pentru a crea un mediu optim copiilor, în formarea și dezvoltarea copiilor, după cum a relatat, pentru Infoanunț, subcomisar de poliţie Cătălina Păduraru.

O idee minunată care a adus bucurie în sufletele pure și imaculate ale copiilor!

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole