Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor și la Chișinău

Date:

Share post:

 

Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile copiilor. Acestea pot fi transmise gratuit prin intermediul Poștei Moldovei, către Academia lui Moș Crăciun. Nu trebuie să aibă plic sau timbru. Dar e important să aibă notată adresa expeditorului, transmite IPN.
Irina Mitachina-Babuhina, ajutorul Moșului în acțiunea „Posta lui Moș Crăciun”, lansată la 5 decembrie a.c., a spus că numărul de scrisori crește de la an la an, astfe încât copiii sunt rugați să scrie moșului până pe 20 decembrie 2017, ca fiecare să primească un răspuns până la Revelion.
Moș Crăciun le răspunde tuturor copiilor. Scrisorile pot fi trimise din orice oficiu poștal, cu mențiunea: „Pentru Moș Crăciun!.
La festivitatea de lansare a acțiunii au venit să colinde copiii ansamblului etnofolcloric „Opincuța” de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Capitala R. Moldova. După ce au colindat, aceștia i-au scris Moșului. Ei au cerut în dar jocuri, cărți, jucării, dar şi urări de sănătate pentru cei de acasă.
Potrivit datelor Academiei lui Moș Crăciun, din momentul lansării acțiunii, în 2001, de către Fundația „Clipa Siderală, mii de copii au scris moșului și au primit răspuns.                                               (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?