sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

Clubul Internațional al Femeilor organizează pe 10 decembrie Târgul de Crăciun, la Chișinău

 

 

Târgul de Crăciun, care în mod traditional este organizat de Clubul International al Femeilor, va avea loc  în acest an, pe data de 10 decembrie a.c., de la 10.00 la 16.00, la centrul expozițional international Moldexpo din Chișinău. Cu banii adunați, vor fi susținute proiectele pentru ajutorarea femeilor și copiilor defavorizați, transmite IPN.

Ambasadele acreditate în Moldova, meșteri populari, organizații internaționale și naționale, agenți economici vor expune în cadrul târgului bucate, băuturi, lucrări de artă, haine, cărți și jucării, la un preț accesibil. În cadrul evenimentului se va organiza și o tombolă cu premii. În vânzare au fost puse șapte mii de bilete.

Banii colectați din donațiile participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi direcționați către cinci beneficiari după cum urmează: Asociația copiilor născuți prematur „Vitae”; Asociația Obștească „Copii Ploii”; Fundația filantropică medico-sanitară „Angelus Moldova”; „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț și Centrul de caritate pentru refugiați (CCR).

Menționăm că anul trecut, la ediția precedentă a târgului, s-au vândut peste șase mii de bilete și s-au colectat  aproximativ 30 de mii de dolari, bani alocați pentru susținerea femeilor și copiilor vulnerabili.

 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole