Clubul Internațional al Femeilor organizează pe 10 decembrie Târgul de Crăciun, la Chișinău

Date:

Share post:

 

 

Târgul de Crăciun, care în mod traditional este organizat de Clubul International al Femeilor, va avea loc  în acest an, pe data de 10 decembrie a.c., de la 10.00 la 16.00, la centrul expozițional international Moldexpo din Chișinău. Cu banii adunați, vor fi susținute proiectele pentru ajutorarea femeilor și copiilor defavorizați, transmite IPN.

Ambasadele acreditate în Moldova, meșteri populari, organizații internaționale și naționale, agenți economici vor expune în cadrul târgului bucate, băuturi, lucrări de artă, haine, cărți și jucării, la un preț accesibil. În cadrul evenimentului se va organiza și o tombolă cu premii. În vânzare au fost puse șapte mii de bilete.

Banii colectați din donațiile participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi direcționați către cinci beneficiari după cum urmează: Asociația copiilor născuți prematur „Vitae”; Asociația Obștească „Copii Ploii”; Fundația filantropică medico-sanitară „Angelus Moldova”; „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț și Centrul de caritate pentru refugiați (CCR).

Menționăm că anul trecut, la ediția precedentă a târgului, s-au vândut peste șase mii de bilete și s-au colectat  aproximativ 30 de mii de dolari, bani alocați pentru susținerea femeilor și copiilor vulnerabili.

 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

 

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.