Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor și la Chișinău

Date:

Share post:

 

Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile copiilor. Acestea pot fi transmise gratuit prin intermediul Poștei Moldovei, către Academia lui Moș Crăciun. Nu trebuie să aibă plic sau timbru. Dar e important să aibă notată adresa expeditorului, transmite IPN.
Irina Mitachina-Babuhina, ajutorul Moșului în acțiunea „Posta lui Moș Crăciun”, lansată la 5 decembrie a.c., a spus că numărul de scrisori crește de la an la an, astfe încât copiii sunt rugați să scrie moșului până pe 20 decembrie 2017, ca fiecare să primească un răspuns până la Revelion.
Moș Crăciun le răspunde tuturor copiilor. Scrisorile pot fi trimise din orice oficiu poștal, cu mențiunea: „Pentru Moș Crăciun!.
La festivitatea de lansare a acțiunii au venit să colinde copiii ansamblului etnofolcloric „Opincuța” de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Capitala R. Moldova. După ce au colindat, aceștia i-au scris Moșului. Ei au cerut în dar jocuri, cărți, jucării, dar şi urări de sănătate pentru cei de acasă.
Potrivit datelor Academiei lui Moș Crăciun, din momentul lansării acțiunii, în 2001, de către Fundația „Clipa Siderală, mii de copii au scris moșului și au primit răspuns.                                               (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.