TEHNOLOGIA FRUMUSEŢII LA MOLDEXPO

Date:

Share post:

În perioada 1-4 martie 2018 la Chișinău se desfășoară, ca în fiecare an, principalul eveniment al industriei de frumusețe din Republica Moldova. Este vorba despre expoziția internațională specializată în cosmetice, parfumerie și echipamente, ediția cu numărul 21. ”Neogen” R. Moldova, partener oficial al cotidianului ”Ordinea Zilei” și revistei specializate ”Medica Estetica” din România, participă cu un stand propriu și în acest an .În pofida frigului excesiv, zeci de oameni, specialiști și nespecialiști, au trecut pragul acestei unice expoziții, ne-a declarat Natalia Tornea, redactor șef ”Neogen”.

BEAUTY este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseţii în anticiparea serviciilor „de vară”. Expoziţia se desfăşoară la început de primăvară – cea mai favorabilă perioadă pentru a vedea, de a aprecia şi selecta produsele noi pentru sezonul primăvară-vară.

Expoziţia reunește publicul ţintă al industriei. Participarea la expoziţie reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a brandului. Companiile din industrie folosesc expoziția ca un instrument eficient pentru extinderea rețelei de dealer, fiind totodată și o posibilitate de soluţionare reuşită a problemelor de afaceri într-un timp record.

Expoziţia BEAUTY la MOLDEXPO înseamnă:

– branduri mondiale de cosmetice profesionale,

– echipamente, materiale și instrumente – totul pentru saloane de înfrumuseţare şi frizerii,

– centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri şi prezentări,

– loc de întâlnire pentru profesioniștii din Moldova şi străinătate, prin prezentarea unor oferte speciale pentru vizitatori.

Participanţii la expoziţie prezintă cu această ocazie, pentru publicul larg, noutăți legate de arta coafării, îngrijirea şi alungirea unghiilor, toată gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.