HOROSCOP 2018

Date:

Share post:

Horoscop 2018.

Se anunţă schimbări radicale pentru multe zodii. Previziunile complete pentru noul an.

Horoscop 2018. Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. Iată ce ţi-au pregătit astrele.

 Berbec. Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii își caută și probabil ca își găsesc direcția. Mai ales din luna mai, când apar schimbări, idei, posibilități noi, atât profesionale cat si financiare. Unii Berbeci își schimbă profesia sau își propun scopuri foarte clare cu bătaie lunga. Vor autoritate, putere si control. Își asumă responsabilități mai mari. Unii pot obține funcții importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoritățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii încep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se țin lanț în 2018. Poți câștiga din surse neașteptate, îți poți înmulți banii, poți primi și prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este însă o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai încolo, când Uranus va intra în casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca ești flexibil si creativ, câștigurile vor depăși pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relații lungi, in vara. Alții își revizuiesc și reînnoiesc condițiile, jurămintele, angajamentele își duc relația la nivelul următor. Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul. 

Taur. Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Începe o noua eră. Uranus trece granițe către Taur, în mai 2018, după 8 ani de stat în Berbec. Începe, deci, un proces de câștigare a libertății, dar și de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totuși, banii lor vin mai ușor din parteneriate/colaborări și în urma curajului de a-si urma ideile, oricât de îndrăznețe ar fi. Profesional, însă, vor avea de făcut ajustări serioase si își vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complacă în situații neonorabile, așa ca e necesar sa schimbe radical niște aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi.

Din punct de vedere sentimental, trăiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniște și bunăstare, în relația de cuplu și în tot ce înseamnă dezvoltarea unor parteneriate și relații importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau își schimbă statutul relațional într-un fel sau altul.

Gemeni. Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evoluție, cunoaștere.

Gemenii se orientează către un stil de viață mai potrivit, au de învățat, de înțeles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta către un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organismului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foarte variată. Unii Gemeni își găsesc locul de munca visat, alții își dezvoltă o afacere, își măresc echipa, își cresc randamentul, știu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel.

E necesar să te bazezi pe banii veniți din propria muncă și propriile forțe, întrucât ți se închid anumite uși și se restrânge aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiți să traseze niște limite clare în cadrul unor asocieri sau au de împărțit bani și bunuri în urma unor rupturi.

In ce privește planul sentimental, Gemenii vor revizui felul în care dăruiesc iubire, își reevaluează sentimentele, fac un pas înapoi pentru a privi mai atent relația lor și implicarea (octombrie-noiembrie). Mulți Gemeni sunt nevoiți să recunoască greșeli pe care le-au făcut.

Din noiembrie, Jupiter se mută în Săgetător și aduce bucurie în plan relațional, chiar posibile alianțe noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influențe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață. 

Rac. Pentru Raci, anul 2018 înseamnă reconfigurare serioasă în ce privește în special individualitatea și creativitatea lor, care au fost înnăbușite până acum. Racii se pot elibera din relații sociale constrângătoare, din proiecte care nu-i reprezintă, din contexte de viață frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, căldură, iubire, bucurie de viață, dorința de a crea și a face ce le place. Demult nu te-ai mai simțit atât de inspirat și atent la ce te inspira sa fii și să faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizii să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflicte în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodată și un an în care Racii sunt determinați să se maturizeze, să fie mult mai selectivi în ce privește relațiile și colaborările, să se implice mai serios în tot ce înseamnă relații.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poți să-ți găsești noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor și integrării în grupuri care îți împărtășesc viziunea și convingerile. În orice caz, ai ocazia să te reinventezi.

Leu. Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcursul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilități, cu disciplina, organizare și stil de viață foarte riguros gândit și pus în aplicare. Dar 2018 poate aduce și schimbări neașteptate, idei nonconformiste, schimbări spectaculoase în cariera.

Zona sentimentală se eliberează de tensiuni și constrângeri, așa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lecția Leilor în 2018 este cumpătarea și disciplina, înțelepciunea și răbdarea, mai ales în privința banilor și a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini și multe preocupări legate de viața ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxează-te, ai grija de tine, pentru ca având resurse bune poți obține rezultate uimitoare.

Fecioară.  Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de construcție, ancorare și materializare a unor dorințe și idei mai vechi care până acum nu au putut fi puse în aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai prețios este comunicarea, prin care poți îmbunătăți relații, poți rezolva conflicte vechi cu familia și cu rudele și poți obține beneficii contractuale. Ai succes la examene, poți scrie lucrări care se vor bucura de multă apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îți vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătății, în relațiile cu prietenii și cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Foarte animate sunt și relațiile sentimentale. Unele se pot finaliza cu cântec, altele se vor reconfigura, însă vor rămâne numai acelea serioase și utile pe termen lung. Uranus va tranzita Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți relațiile cu străinătatea, deschiderea mentală spre domenii spirituale și filozofice, îți va favoriza apropierea de oameni erudiți, progresiști.

Totodată vei simți și o mare dorință de rafinare sufletească și morală.

Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te pe îndelete.

Balanţă.  Pentru Balanțe poate fi un an al creșterii financiare și al expansiunii în planul afacerilor, dar și un an al reconstrucției interioare prin înțelegerea impactului pe care rădăcinile și copilăria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totuși, trebuie sa fii prudent în ce privește cheltuielile pripite și sa te asiguri că mereu ești la zi cu plățile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult  sau mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relațiile, căsnicia, parteneriatele în sfârșit se pot bucura de mai multa stabilitate și construcție, după ani de zile în care totul părea că e instabil, temporar și supus mereu șocurilor.

Scorpion. Scorpionii au posibilitatea sa prospere, să-și așeze viața pe un făgaș benefic și să-și împlinească niște visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astfel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.

Relațional, anul 2018 poate aduce schimbări neașteptate, surprize, cunoștințe noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multă tandrețe și iubire.

Săgetător.  Săgetătorii au un an axat pe evoluție spirituală. Au nevoie de o perioadă în care să respire, să se izoleze poate mai mult, să se concentreze pe liniștea lor sufleteasca. Săgetătorii au nevoie, până în noiembrie, să se desprindă de un trecut care îi apasă, să ierte ceva, să înțeleagă, să meargă mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn îți cere mai multa responsabilitate, rigurozitate și disciplina în tot ce tine de segmentul profesional și financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Capricorn.  Este anul redobândirii puterii și autorității personale. Capricornii joacă după cum le cântă Saturn, adică organizat, disciplinat, eficient și responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorința de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbări interioare care sa-i împuternicească. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care îl aleg. Se pot redefini pe interior și exterior, iau masuri în ce privește înfățișarea lor, se “sculptează” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile în semnul tău, în domiciliu, și îți revin bucuria, curajul și entuziasmul.

Vărsător.  Un an care îi pune la treaba pe Vărsatori, iar treaba lor e cu ei înșiși, cu principiile lor, cu felul în care trăiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui eforturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Mulți Vărsători vor să schimbe ceva radical, vor să se desprindă de condiționări împrumutate și permise în familie, își doresc să se elibereze de poveri pe care și le-au asumat ani mulți.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poți avea nevoia în acest an să te izolezi, sa fii mai atent în interiorul tău, să-ți vindeci o serie de frici și inhibiții, să-ți regăsești puterea și echilibrul.

Peşti.  Peștii își schimbă viziunea, mintea, viața.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se încheie o perioada lungă de instabilitate și se instalează una cu mai multa liniște, coerență și chiar ușurință.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.
sursa:a1.ro

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.