Contribuabilii ieşeni pot primi clarificãri referitoare la noutãţile legislative din domeniul fiscal

Date:

Share post:

Marţi, 20.03.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi (DGRFPI) din municipiul Iaşi, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de şedinţe de la etajul 1, contribuabilii persoane fizice şi juridice vor primi clarificãri şi îndrumãri referitoare la:

  1.  Persoana obligată la plata taxei pentru operaţiuni taxabile din România
  2.  Declaraţia 101 – Declaraţie privind impozitul pe profit
  3. Legea nr. 270 / 2017 – Legea prevenirii
  4. Noutăţi legislative
  5. Calendarul obligaţiilor de declarare şi plată aferente lunii martie 2018.

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, sau prin intermediul CallCenter-ului, apelând numărul de telefon: +4 031 403 91 60.

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul ”Formularului de Contact” de  pe site-ul Agenţiei, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/.

”Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanţilor noştri să le transmită odată cu solicitarea de programare”, au subliniat reprezentații  Secției Comunicare, Relaţii Publice şi Mass Media al Direcției Finanțe Iași, printr-un anunț emis spre difuzare redacției noastre.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.