O nouă rută de pe Aeroportul Chișinău spre Frankfurt

Date:

Share post:

O nouă rută spre Frankfurt, Germania, este operată de pe Aeroportul Internațional Chișinău, de către compania aeriană Lufthansa. Despre aceasta a anunțat luni, 26 martie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, Petru Jardan, directorul „Avia Invest”, transmite IPN.

Din 25 martie 2018, luni și vineri, aeronava decolează de la Frankfurt la ora 09.50. Marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, zborul este la ora 10.00.

Din Chișinău zborurile au loc zilnic la 14.30.

Potrivit lui Petru Jardan, deschiderea noii rute va da posibilitatea pasagerilor moldoveni, prin intermediul aeroportului din Frankfurt, să zboare către 300 de destinații din 100 de țări ale lumii.

Cursele sunt operate cu două aeronave: Airbus A319 și Airbus A320.

Autor: Ion Panfil
Foto:Chisinau International Airport, Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.