Târgul de Post „VEGAN SHOW”, la Chișinău

Date:

Share post:

Un eveniment care se încadrează perfect în magia sărbătorilor Pascale este și Târgul de Post intitulat semnificativ”Vegan Show”.

Șefa Biroului relații cu diaspora (BRD), Olga Coptu, împreună cu reprezentanta diasporei moldovenești în Marea Britanie, Tamara Șchiopu, au semnat în aceste zile un acord de colaborare în vederea promovării și desfășurării Târgului de Post „VEGAN SHOW”. Acest eveniment se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie 2018, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” din Chișinău, transmite IPN.

Părțile au convenit că vor coordona planul de lucru pentru promovarea și buna desfășurare a evenimentului. Totodată, în cadrul acordului, BRD va susține activitatea în bază de voluntariat.

Ediția 2018 a Târgului de Post „VEGAN SHOW” se va pune accentul pe stilul sănătos de viață, nutriție echilibrată, apă, produsele autohtone eco, vegane și de post. Târgul susține cauza de caritate „Învingem Fibroza Chistică în Moldova”.

Vor fi amenajate șase regiuni tematice. În regiunea Târg, vor fi puse în vânzare diferite produse agro-alimentare, plante medicinale, apă potabilă, rețete, ustensile pentru bucătărie etc. În regiunea Catering „Cafe Vegan”, vor fi oferite bucate de post pregătite pe loc pentru consum.

În regiunea Teatrului Gastronomic „Vegan Master Class”, vor fi organizate degustări de bucate de post pregătite de către bucătari profesioniști. În regiunea Divertisment-Educație, vor fi desfășurate activități și jocuri pentru copii.

În regiunea ”Stil de Viață” vor fi organizate sesiuni de aroma terapie și masaj, iar în regiunea ”Tribuna Sănătății” vor fi prezentate aspecte ale unui stil sănătos de viață, alimentație, hidratare, cosmetică naturistă. Vor fi adresate întrebări și vom primi răspunsuri inclusive de la medicii specialiști din domeniu și nu numai.

Intrarea la acest eveniment va fi liberă.

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.