Târgul de Post „VEGAN SHOW”, la Chișinău

Date:

Share post:

Un eveniment care se încadrează perfect în magia sărbătorilor Pascale este și Târgul de Post intitulat semnificativ”Vegan Show”.

Șefa Biroului relații cu diaspora (BRD), Olga Coptu, împreună cu reprezentanta diasporei moldovenești în Marea Britanie, Tamara Șchiopu, au semnat în aceste zile un acord de colaborare în vederea promovării și desfășurării Târgului de Post „VEGAN SHOW”. Acest eveniment se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie 2018, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” din Chișinău, transmite IPN.

Părțile au convenit că vor coordona planul de lucru pentru promovarea și buna desfășurare a evenimentului. Totodată, în cadrul acordului, BRD va susține activitatea în bază de voluntariat.

Ediția 2018 a Târgului de Post „VEGAN SHOW” se va pune accentul pe stilul sănătos de viață, nutriție echilibrată, apă, produsele autohtone eco, vegane și de post. Târgul susține cauza de caritate „Învingem Fibroza Chistică în Moldova”.

Vor fi amenajate șase regiuni tematice. În regiunea Târg, vor fi puse în vânzare diferite produse agro-alimentare, plante medicinale, apă potabilă, rețete, ustensile pentru bucătărie etc. În regiunea Catering „Cafe Vegan”, vor fi oferite bucate de post pregătite pe loc pentru consum.

În regiunea Teatrului Gastronomic „Vegan Master Class”, vor fi organizate degustări de bucate de post pregătite de către bucătari profesioniști. În regiunea Divertisment-Educație, vor fi desfășurate activități și jocuri pentru copii.

În regiunea ”Stil de Viață” vor fi organizate sesiuni de aroma terapie și masaj, iar în regiunea ”Tribuna Sănătății” vor fi prezentate aspecte ale unui stil sănătos de viață, alimentație, hidratare, cosmetică naturistă. Vor fi adresate întrebări și vom primi răspunsuri inclusive de la medicii specialiști din domeniu și nu numai.

Intrarea la acest eveniment va fi liberă.

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.