Fără apă la robinet

Date:

Share post:

Consumatorii din strada Albișoara 8-16 vor rămâne marți, 27 martie 2018, începând cu ora 09.00 şi până a doua zi la ora 09.00, fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chişinău”, sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate, transmite IPN.

Tot marți, între orele 09.00 şi 14.00, vor rămâne fără apă la robinet consumatorii din strada Sadoveanu, 4/1. Motivul sistărilor sunt lucrările de schimbare a unei porțiuni de apeduct la Stația de Pompare Hidrofor din strada Sadoveanu, 4/1.

În același interval de ore, va fi sistată apa pe bulevardul Dacia, 67/1; 67/2 şi 69. În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

Sistări sunt programate şi pe bulevardul Dacia, 60, inclusiv cu fracții, și 65-87. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Plopilor; Aviatorilor; Navigatorilor; Astronauților; Cristofor Columb; Otopeni; V. Cikalov; Pășunilor; Gh. Cucereanu; Zmeurei; Imașului, str-la Imașului; V. Zarzăr; str-la V. Zarzăr; Muzelor; Al. Boldur; Băcioii Noi; str-la Băcioii Noi, str-la Revaca; N. Zelinski. Deconectările sunt planificate între orele 09.00 şi 18.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de înlocuire a vanelor cu D-250 mm, din strada Muncești, 776.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.