Fără apă la robinet

Date:

Share post:

Consumatorii din strada Albișoara 8-16 vor rămâne marți, 27 martie 2018, începând cu ora 09.00 şi până a doua zi la ora 09.00, fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chişinău”, sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate, transmite IPN.

Tot marți, între orele 09.00 şi 14.00, vor rămâne fără apă la robinet consumatorii din strada Sadoveanu, 4/1. Motivul sistărilor sunt lucrările de schimbare a unei porțiuni de apeduct la Stația de Pompare Hidrofor din strada Sadoveanu, 4/1.

În același interval de ore, va fi sistată apa pe bulevardul Dacia, 67/1; 67/2 şi 69. În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

Sistări sunt programate şi pe bulevardul Dacia, 60, inclusiv cu fracții, și 65-87. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Plopilor; Aviatorilor; Navigatorilor; Astronauților; Cristofor Columb; Otopeni; V. Cikalov; Pășunilor; Gh. Cucereanu; Zmeurei; Imașului, str-la Imașului; V. Zarzăr; str-la V. Zarzăr; Muzelor; Al. Boldur; Băcioii Noi; str-la Băcioii Noi, str-la Revaca; N. Zelinski. Deconectările sunt planificate între orele 09.00 şi 18.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de înlocuire a vanelor cu D-250 mm, din strada Muncești, 776.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.