O nouă rută de pe Aeroportul Chișinău spre Frankfurt

Date:

Share post:

O nouă rută spre Frankfurt, Germania, este operată de pe Aeroportul Internațional Chișinău, de către compania aeriană Lufthansa. Despre aceasta a anunțat luni, 26 martie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, Petru Jardan, directorul „Avia Invest”, transmite IPN.

Din 25 martie 2018, luni și vineri, aeronava decolează de la Frankfurt la ora 09.50. Marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, zborul este la ora 10.00.

Din Chișinău zborurile au loc zilnic la 14.30.

Potrivit lui Petru Jardan, deschiderea noii rute va da posibilitatea pasagerilor moldoveni, prin intermediul aeroportului din Frankfurt, să zboare către 300 de destinații din 100 de țări ale lumii.

Cursele sunt operate cu două aeronave: Airbus A319 și Airbus A320.

Autor: Ion Panfil
Foto:Chisinau International Airport, Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.