Șahistul moldovean Ivan Schițco a cucerit două titluri

Date:

Share post:

În acest week-end, a avut loc și Campionatul Moldovei la şah rapid și șah blitz pentru tineret. Titlul de campion la șah rapid l-a cucerit maestrul internaţional Nichita Morozov, care a acumulat 8,5 puncte din 9 posibile. Campion sub 18 ani a devenit Andrei Macovei, iar la Under 16 s-a impus Ivan Schiţco, transmite IPN.

În campionatul feminin Felicia Ojog a acumulat 6 puncte din 7 posibile, devenind, la numai 13 ani, campioană între tinere până la 20 de ani. La alte vârste campioane au devenit Paula Mocanu și Valeria Mocanu.

Campion la şah blitz între tineret, la numai 15 ani, a devenit maestrul Ivan Schiţco, care a acumulat 9 puncte din 9 posibile. În campionatul feminin medalia de aur a obţinut-o Valentina Verbin, care a acumulat 6 puncte din 7 posibile.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când?

Podul feroviar peste râul Olt a intrat în reparații pentru viteza maximă de 120 km/h. Până când? La acerastă întrebare răspundem în cele ce urmează.

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Video

Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC. Aceasta este subiectul despre care vorbim azi, la Infoanunț.

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Foto

Care este noul film din cadrul proiectului KineDok powered by One World România. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film.

Invitație la o expoziție fascinantă: Colecția de monede emise de … Foto

Invitație la o expoziție fascinantă: Colecția de monede emise de ... Cine, unde și mai ales când, în cele ce urmează.