Șahistul moldovean Ivan Schițco a cucerit două titluri

Date:

Share post:

În acest week-end, a avut loc și Campionatul Moldovei la şah rapid și șah blitz pentru tineret. Titlul de campion la șah rapid l-a cucerit maestrul internaţional Nichita Morozov, care a acumulat 8,5 puncte din 9 posibile. Campion sub 18 ani a devenit Andrei Macovei, iar la Under 16 s-a impus Ivan Schiţco, transmite IPN.

În campionatul feminin Felicia Ojog a acumulat 6 puncte din 7 posibile, devenind, la numai 13 ani, campioană între tinere până la 20 de ani. La alte vârste campioane au devenit Paula Mocanu și Valeria Mocanu.

Campion la şah blitz între tineret, la numai 15 ani, a devenit maestrul Ivan Schiţco, care a acumulat 9 puncte din 9 posibile. În campionatul feminin medalia de aur a obţinut-o Valentina Verbin, care a acumulat 6 puncte din 7 posibile.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

KUNDALINI ACTIVATION – DANSUL SINELUI. Acum, în orașul IAȘI

KUNDALINI ACTIVATION - DANSUL SINELUI . în orașul IAȘI. Mai multe despre această metodă fascinantă cu rezultate uimitoare dar și despre evenimentul propriu-zis în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Exclusiv: Despre un sistem de resetare nutrițională, pentru un stil de viață în echilibru

Exclusiv: Azi, despre un sistem de resetare nutrițională, pentru un stil de viață în echilibru. La baza vieții se află cei doi piloni de bază...

Invitație: 20 aprilie 1919 – ziua împlinirii dorinței de unire cu … Unde?

Invitație: 20 aprilie 1919 – ziua împlinirii dorinței de unire cu ... Unde? Aceasta este tema materialul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Un nou rector la Universitatea din …

Un nou rector la Universitatea din ... Mai multe informații în Revista Presei de la Infoanunț.