Junior European Cup:Judocanii moldoveni au cucerit trei medalii

Date:

Share post:

Evoluție bună pentru judocanii moldoveni la „Junior European Cup”, care s-a desfășurat la Sarajevo în această lună. Moldova s-a clasat pe locul 8 în clasamentul pe medalii, cu una de aur și două de argint, transmite IPN.

Aurul a fost adjudecat de Ion Nacu la 73 kg, el reușind să obțină patru victorii. În finală l-a învins chiar pe conaționalul Victor Șterpu. O altă medalie de argint a fost cucerită de Cătălin Marian, la 66 kg. După patru victorii, el i-a cedat doar italianului Mattia Miceli.

Alți judocani moldoveni au ocupat următoarele poziții: Adrian Costru și Eugen Matveiciuc (ambii – locul 5), Adil Osmanov și Vadim Zaharia (ambii – locul 7).

Autor:Ion Panfil

Foto:Federația de Judo din Republica Moldova – FJM

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.