Junior European Cup:Judocanii moldoveni au cucerit trei medalii

Date:

Share post:

Evoluție bună pentru judocanii moldoveni la „Junior European Cup”, care s-a desfășurat la Sarajevo în această lună. Moldova s-a clasat pe locul 8 în clasamentul pe medalii, cu una de aur și două de argint, transmite IPN.

Aurul a fost adjudecat de Ion Nacu la 73 kg, el reușind să obțină patru victorii. În finală l-a învins chiar pe conaționalul Victor Șterpu. O altă medalie de argint a fost cucerită de Cătălin Marian, la 66 kg. După patru victorii, el i-a cedat doar italianului Mattia Miceli.

Alți judocani moldoveni au ocupat următoarele poziții: Adrian Costru și Eugen Matveiciuc (ambii – locul 5), Adil Osmanov și Vadim Zaharia (ambii – locul 7).

Autor:Ion Panfil

Foto:Federația de Judo din Republica Moldova – FJM

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.