Șahistul moldovean Ivan Schițco a cucerit două titluri

Date:

Share post:

În acest week-end, a avut loc și Campionatul Moldovei la şah rapid și șah blitz pentru tineret. Titlul de campion la șah rapid l-a cucerit maestrul internaţional Nichita Morozov, care a acumulat 8,5 puncte din 9 posibile. Campion sub 18 ani a devenit Andrei Macovei, iar la Under 16 s-a impus Ivan Schiţco, transmite IPN.

În campionatul feminin Felicia Ojog a acumulat 6 puncte din 7 posibile, devenind, la numai 13 ani, campioană între tinere până la 20 de ani. La alte vârste campioane au devenit Paula Mocanu și Valeria Mocanu.

Campion la şah blitz între tineret, la numai 15 ani, a devenit maestrul Ivan Schiţco, care a acumulat 9 puncte din 9 posibile. În campionatul feminin medalia de aur a obţinut-o Valentina Verbin, care a acumulat 6 puncte din 7 posibile.

Autor:Ion Panfil
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.