Société Générale se retrage din Republica Moldova

Date:

Share post:

Société Générale,firmă care deține pachetul majoritar în ”Mobiasbancă” din Republica Moldova, își retrage afacerile din Bulgaria, Albania, Macedonia, Muntenegru, Serbia și Republica Moldova.

Portalul de știri EUSCOOP, citat de IPN,scrie că Société Générale a decis să-şi concentreze afacerile pe alte pieţe mai atractive. Société Générale nu mai este mulțumită de poziția pe care o are pe aceste piețe, care sunt suprasaturate și neatractive în momentul de față.

Subsidiara Grupului Société Générale, BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” SA, este a patra cea mai mare bancă comercială din Republica Moldova, care deservește peste 130 de mii de clienți activi în sectoarele IMM şi retail.

Potrivit situației raportate la 31 decembrie 2017, pe parcursul anului trecut sistemul bancar al Republicii Moldova a generat un profit cumulat de 1,48 miliarde lei. Mobiasbancă Groupe Société Générale se clasează pe locul 4, profitul raportat pentru anul precedent a constituit 270,5 milioane de lei.

Autor:Ion Panfil
Foto:BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” SA
spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.