Anunț! TNOB “Maria Bieșu”, la final de stagiune

Date:

Share post:

Luna iunie 2018 închide stagiunea teatrală 2017-2018 și invită publicul să se delecteze cu trei spectacole impresionante incluse în patrimoniul cultural mondial: “Otello”, “Don Quijote” și “Aida”.

 JOI, 21 iunie, ora 18.30, opera “OTELLO” de G. Verdi

Otello este penultima dintre operele compuse de Giuseppe Verdi, după celebra piesă “Othello” a dramaturgului englez W. Shakespeare, unde comandantul flotei venețiene – Otello (SIMONE FREDIANI, Italia), care își iubește soția, Desdemona, este determinat să creadă că aceasta a fost necredincioasă față de el.

DUMINICĂ, 24 iunie, ora 17.00, balet DON QUIJOTE” de L. Minkus

Amatorii de balet vor avea ocazia să vizioneze spectacolul comic de balet “Don Quijote” de L. Minkus, unde o mare parte din poveste și acțiune se concentrează pe doi tineri iubiți, Basilio (Vlad Mărculescu- Romania) și Quiteria (Kotomi Hoshino- Japonia), care ar putea fi foarte fericiți, dacă tatăl lui Quiteria nu ar încerca să se împotrivească acestei poveşti de dragoste.

JOI, 28 iunie, ora 18.30opera AIDA” de G. Verdi

Sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Dohotaru, opera AIDA, povestea atemporală despre obligație, dragoste și trădare, va încununa stagiunea, iar publicul va fi încântat de interpretarea tenorului italian SIMONE FREDIANI.

Vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună trei seri de vară minunate, care vor avea un puternic impact emoțional pentru fiecare spectator!

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.