S-a deschis Centrul Multifuncțional Ștefan Vodă

Date:

Share post:

Agenția Servicii Publice a deschis încă un Centru Multifuncțional. Astfel, locuitorii raionului Ștefan Vodă vor beneficia de servicii publice moderne.

Edificiul este situat pe strada  N. Testemițanu, nr. 4. Clădirea are cca 600 m2 și a fost construită integral de către Agenția Servicii Publice. În cadrul centrului multifuncțional, peste 62 de mii de locuitori ai raionului vor avea acces la servicii de evidență și documentare a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile. Tot aici conducătorii auto se pot adresa pentru preschimbarea permisului de conducere. Cetățenii vor fi deserviți la 17 ghișee, iar deservirea solicitanților se va efectua prin sistemul electronic automatizat „Rând electronic”.

Reamintim că în toate centrele multifuncționale ale ASP este disponibilă programarea prealabilă. Cetățenii se pot înscrie prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md, telefonic la numerele  de contact afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASP

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.