Cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, BNM își deschide din nou ușile

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei organizează, în perioada 29-31 octombrie 2018, un eveniment de educație financiară pentru elevi și studenți, cu prilejul Zilei Internaționale a Economisirii (31 octombrie).

Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei, precum și de alte bănci centrale donate BNM. Experții vor face o incursiune succintă în istoria monedei naționale și vor povesti despre elementele de siguranță ale leului moldovenesc. De asemenea, vor prezenta alte subiecte financiar-bancare, într-o manieră profesională deschisă și interactivă.

Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze până pe data de 23 octombrie 2018, ora 17.00, la adresa electronică educatie.financiara@bnm.md, se arată într-un comunicat media.

Vizitele vor fi efectuate la orele 10.00; 11.00; 13.00; 14.00; 15.00; 16.00 (durata – 1 oră), la sediul Băncii Naționale, bd. Grigore Vieru 1, mun. Chișinău.

Foto: BNM

spot_img

Articole asemănătoare

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț. 

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul …

Noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ... Pentru a afla mai multe amănunte în acest sens, citim articolul care urmează.

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.