Agenția Servicii Publice a inaugurat Centrul Multifuncțional Criuleni

Date:

Share post:

Pe 23 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Criuleni. Oficiul care va presta servicii publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, autorităților publice centrale și locale.

Noul centru multifuncțional va deservi atât locuitorii din raionul Criuleni cât și pe cei din raionul Dubăsari. Oficiul este situat pe strada 31 August 1989, nr. 39. Potrivit directorului ASP, Sergiu Railean, operatorii centrului vor presta servicii din domeniul documentării populației, stării civile, cadastrului, înregistrării întreprinderilor și licențierii. „Anul acesta, în urma reorganizării am exclus un șir de acte. Registrele fostelor întreprinderi sunt la ASP, iar schimbul de informații se face între departamente”, a mai declarat Sergiu Railean.

Menționăm că Agenția Servicii Publice oferă cetățenilor peste 1000 de servicii. Informații detaliate despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md. De asemenea, puteți suna la numerele de telefon 14909 și (+373 22) 25-70-70.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenției Servicii Publice

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.