Securitatea în spațiul online, discutată la „Moldova Cyber Week 2018”

Date:

Share post:

Cel mai important eveniment dedicat securității  cibernetice – “Moldova  Cyber Week 2018” se  va desfășura, la Chișinău, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie curent. Evenimentul va reuni experți, profesioniști în domeniile securității cibernetice, a crimelor informatice,  precum și reprezentanți ai mediului universitar, oferind noi posibilități pentru stabilirea parteneriatelor în spațiul online, la nivel regional și international.

“Moldova  Cyber Week 2018” va include prezentări și workshop-uri tematice, care au drept scop construirea unui viitor digital securizat. Pe parcursul a cinci zile, participanții vor discuta despre ultimele tendințe în domeniu, căile de răspuns la amenințările din spațiul cibernetic și regulile de comportament în mediul virtual. Un subiect aparte se va referi la creșterea nivelului de conștientizare și informare despre riscurile la care sunt expuși copiii în mediul online.

„Moldova Cyber Week” este organizat de Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), Centrul de Excelență “Tekwill” și Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC). Suport în desfășurarea evenimentului acordă Ambasada SUA în Republica Moldova și companiile TIC din sectorul public și privat.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.