Cum alegem corect scutecul pentru bebeluș? 10 criterii în favoarea Paddlers

Date:

Share post:

Nu e deloc ușor să alegi scutecul potrivit pentru bebelușul tău. În comerț există zeci de modele, însă nu te poți baza pe recomandările altor persoane sau să alegi la nimereală. Scutecul este un produs important de igienă personală a bebelușului.

Din acest motiv e posibil ca scutecul care i se potrivește copilului prietenei tale să nu i se potrivească copilului tău.

Vom încerca să alegem scutecul potrivit după 10 criterii simple:

Alegem mărimea corectă

Un criteriu important în alegerea mărimii potrivite este să țineți cont de greutatea copilului, deoarece un scutec prea mic va lăsa urme vizibile pe pielea fină a bebelușului, iar un scutec prea larg nu va reține umiditatea așa cum se cuvine. După ce ați ales brandul potrivit, asigurați-vă că acesta produce și comercializează scutece de toate mărimile.

Paddlers™ produce scutece unisex de 6 mărimi, iar pentru fiecare mărime au fost create câte 3 designuri expresive: de la cele pentru nou-născuți până la scutece pentru copii cu greutatea de maxim 30 kg. De aceea la orice etapă de dezvoltare a copilului, veți găsi cu ușurință scutece Paddlers de mărimea necesară.

Verificăm sistemul de prindere

Un element component de bază al scutecului este sistemul de prindere de înaltă calitate. Este important ca acesta să țină bine scutecul și să nu se desprindă atunci când intră în contact cu pudra de talc sau loțiunea de corp. Un scutec care nu stă bine fixat îi poate strica mamei ziua în cel mai nepotrivit moment.

Paddlers™ folosește pentru fabricarea lipiciului cele mai fine materiale elastice franceze. Scutecul nu se va desprinde chiar dacă bebelușul este extrem de activ și poate fi scos și îmbrăcat ori de câte ori este nevoie.

Examinăm compoziția umpluturii

Stratul absorbant este cea mai importantă componentă a unui scutec. Citiți cu atenție descrierea de pe ambalaj înainte de a procura scutecele. Multe din scutecele prezente pe piața autohtonă folosesc în calitate de absorbant materiale ieftine ce conțin o cantitate mică de micro-perle absorbante. Chiar dacă acestea rețin umezeala, oricum o mică cantitate de lichid se va scurge atunci când copilul se va așeza pe fund sau se va mișca foarte activ. Acest lucru nu este igienic și, cu siguranță, va irita pielea fină a bebelușului. Scutecele de calitate au un strat absorbant care transformă lichidul în gel, iar acesta va rămâne uscat chiar și în cazul când este supraplin.

Paddlers™ produce stratul absorbant din trei componente. Celuloza naturală permite trecerea lichidului către stratul absorbant intermediar pentru ca pielea copilului să rămână mereu uscată. Granulele speciale produse în Germania (15 gramme) transformă lichidul în gel, care rămâne în interior. Din acest motiv lichidul nu se acumulează doar pe mijloc și scutecul este folosit la capacitate maximă, asigurând bebelușului un somn confortabil de peste 12 ore.

Verificăm dacă scutecul respiră

Un scutec de calitate reține umezeala, dar asigură circulația aerului. Grație acestui fapt pielea rămâne uscată, iar probabilitatea unei iritații se reduce la minim. Acest lucru poate fi ușor verificat în condiții casnice. Desfaceți scutecul și turnați pe mijloc un pahar cu apă caldă. După aceasta puneți scutecul pe o suprafață plană și lăsați-l pentru două-trei minute. Peste câteva minute sub scutec se vor vedea urme de evaporare, cu toate acestea suprafața acestuia va rămâne uscată.

Scutecele Paddlers™ sunt fabricate din material textil moale care respiră și menține umiditatea, lăsând pielea copilului să respire. Grație calității înalte a materialului, Paddlers nu produce iritații. Pe toată suprafața internă scutecul este îmbibat cu loțiune specială care nu doar are un miros plăcut, dar protejează foarte bine pielea fină a bebelușului.

Analizăm textura materialului

Unul din criteriile de bază în ceea ce privește calitatea unui scutec este reacția pielii copilului la acesta. Apreciați prin atingere calitatea materialului. Textura acestuia trebuie să fie moale și plăcută la atingere. Pielea bebelușilor este extrem de fină, motiv pentru care Paddlers™ folosește la fabricarea scutecelor materiale deosebit de delicate.

Examinăm partea interioară

Cele mai mici asperități pe partea interioară a scutecului vor irita pielea copilului. Din acest motiv, interiorul unui scutec de calitate trebuie să fie ideal de neted și moale.

La fabricarea scutecelor Paddlers™ se folosesc materiale europene care, cu certitudine, sunt sigure și confortabile pentru copii. În partea interioară scutecele sunt prevăzute cu benzi elastice laterale care mențin lichidul și nu-i permit acesteia să se scurgă. Benzile sunt fabricate din material moale care nu irită pielea copilului.

Verificăm indicatorul de umezeală al scutecului

Un scutec supraplin va provoca, inevitabil, erupții cutanate. Scutecele de calitate au un indicator de umplere – de regulă este vorba despre o bandă pe partea exterioară care își schimbă culoarea.

Toate scutecele Paddlers™ au acest indicator de umplere. Nu este nevoie să deranjați copilul în timpul somnului, pentru a verifica dacă trebuie să-i schimbați scutecul sau nu.

Îmbrăcăm scutecul în timp ce copilul se joacă

Un scutec de calitate trebuie să rămână bine fixat chiar și în timp ce copilul se mișcă activ. Asigurați-vă că scutecul nu-l strânge pe micuț, dar este totuși bine fixat, astfel încât să nu cadă în timp ce copilul sare sau aleargă.

Paddlers™ folosește benzi elastice care țin scutecele pe loc. La nivelul piciorușelor scutecele sunt prevăzute cu un sistem elastic, care se pliază ușor și nu deranjează copilul în timpul jocului.

Verificăm certificatele de conformitate a calității

Scutecele de proastă calitate provoacă, în cel mai bun caz, iritații la nivelul pielii. Uneori însă acestea duc la reacții alergice foarte severe. Înainte de a cumpăra scutecele asigurați-vă că ambalajul prezintă informații detaliate cu privire la controlul igienico-sanitar și că acestea sunt inofensive pentru pielea bebelușului.

Scutecele Paddlers™ dețin certificate de calitate și siguranță de tip internațional precum IQNet TS EN ISO 9001:2008, ISO 22716:2008:GMP și K-Q TSE-ISO-EN 9000. Toate materialele sunt testate minuțios de către dermatologi și microbiologi. Acestea sunt fabricate cu utilizarea liniilor automate italiene, care exclud orice contact uman. Fiecare partidă este verificată în laboratorul propriu. Calitatea scutecelor Paddlers™ este înalt apreciată în 25 de țări în care compania își exportă produsele.

Verificarea termenului de valabilitate și calitatea ambalajului

Deși multe mame nu cunosc acest lucru, scutecele au un termen de valabilitate limitat. Umplutura, care reține umezeala, își pierde în timp eficacitatea. Din acest motiv, spre sfârșitul termenului de valabilitate scutecul devine mult mai ineficient în absorbția lichidelor.

Compania de distribuție Paddlers™ în Moldova importă produsele direct de la fabrică, fără intermediari, și le livrează rapid în toată țara. Grație acestui lucru scutecele Paddlers™ au un termen de valabilitate extins și își păstrează caracteristicele timp îndelungat. Mai mult, scutecele Paddlers™ sunt ambalate în folie de înaltă calitate, cu un design expresiv, care garantează integritatea acestora pentru întreaga perioadă de păstrare.

Procurați cu încredere scutecele Paddlers™ în marketurile din Moldova

Puteți solicita mostre gratuite pentru a testa scutecele Paddlers™ de la distribuitorul exclusiv în Republica Moldova și să faceți comanda prin intermediul contactelor de mai jos:

Telefon: (022) 80-66-66;

e-mail: operator@prostand.net;

web: www.prostand.md

spot_img

Articole asemănătoare

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.