Niro Investment Group și  Libra Internet Bank construiesc cel mai înalt hotel din București – Swissôtel

Date:

Share post:

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Swissôtel este un proiect ambițios, conceput ca un reper de calitate pe piața hotelieră din București, care se află încă mult în urma altor capitale europene și are mare nevoie de astfel de investiții. Susținerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potențialului de creștere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group dorește să aibă o contribuție specială, prin calitatea serviciilor și a brandurilor aduse pe piață”, a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

Suntem o bancă de acțiune, cu parteneri de acțiune, iar atunci când credem în potențialul unui proiect, facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca acel proiect să își atingă obiectivele. Același lucru ni-l propunem și de această dată, cu atât mai mult cu cât acest gen de proiect se potrivește și strategiei noastre de specializare pe nișe”, a sublniat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro, după cum menționează aceeași sursă media. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Totodată, se menționează că Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Istoric

NIRO INVESTMENT GROUP are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de active. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de Niro Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 de metri pătrați, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante și hoteluri celebre asa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard.

În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea, în anul 2021, a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia, și amenajarea unui nou hotel premium în București, situat pe Bd. Expoziției, care va fi deschis până în 2022, sub brandul Swissôtel.

LIBRA INTERNET BANK, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și are o experiență de mai mulți ani în finanțarea proiectelor ample de construcții.

Foto: Biroul de presă @graylingpr

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.