Mesajul săptămânii la Info Anunț: Nimic personal!

Date:

Share post:

Indiferent ce trăiți, oricât de multe greutăți aveți de înfruntat, mesajul Universului este unul singur: ”Nu o luați în nume personal!” Mai exact, nimic nu este personal. Toate experiențele neplăcute, chiar dacă ajungem să trăim în epicentrul lor, ar trebui înțelese ca fiind ceva aleatoriu. Vârtejul unei furtuni ne poate atrage ca un magnet, fără voia noastră și fără planificare prealabilă, aceasta fiind capacitatea lui de manifestare în planul fizic. 

2019 a fost anul furtunilor, vârtejului, ploilor și vântului, care bătea, uneori, din toate direcțiile. Anul plăților karmice și reglărilor de conturi universale. Și încă nu s-a terminat. În această ultimă lună din an, totul explodează, nimic nu mai rămâne ascuns, fiecare primește ceea ce a dăruit. Dacă vă știți curați în adâncul sufletului, totul va fi bine, dacă nu, nu… Nimic nu mai rămâne la fel ca altădată.

Lumea pe care o știam dispare, pentru a face loc unei noi lumi, o lume mai bună, cu iubire necondiționată, armonie și pace. Fiți voi pacea pe care o doriți. Fiți voi bucuria pe care vreți să o trăiți. Fiți voi armonia și mergeți înainte cu înțelepciune, pentru că nu degeaba se spune ”mintea cea de pe urmă!”.

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a spus că viitorul va fi al oamenilor înțelepți.  Ce minunat ar fi să ne construim de pe acum acest viitor, dovedind înțelepciune la fiecare pas pe care îl facem, pentru mai departe.

Fiți arhitecții propriei vieți, vizualizați o viață minunată și o veți avea! Universul știe ce face, niciodată nu greșește, totul este calculat, prea bine calculat!

O săptămână minunată să aveți, cu gânduri pozitive și frumoase!

 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

Foto: Maximilian Cotea

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.