GRATUIT, consultanță de marketing pentru companiile afectate de criza actuală

Date:

Share post:

NNC Services, agenție cu peste 13 ani de experiență în marketing şi comunicare, anunță lansarea unui program de susținere a companiilor afectate de COVID-19.

Numărul în creștere a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus și restricțiile impuse de autorități pentru a contracara efectele, cauzează o serie de instabilități la  nivelul mediului de business. Pentru a contribui la diminuarea acestor efecte, NNC Services se alătură inițiativei #BusinessContinuity și lansează un program gratuit de consultanță în marketing pentru toate companiile afectate de criză, se arată într-un comunicat media al Tech PR division.  

Astfel, toți consultanții seniori din cadrul agenției vor fi disponibili pentru a asigura o oră de consultanță gratuită, sesiunile având loc în mediul online. Echipa NNC va pune la dispoziția companiilor sfaturi despre comunicarea în situații de criză, strategii de ajustare a activitatilor de marketing și orientarea acestora către canalele digitale. 

”Lansăm acest program pentru că observăm, chiar printre clienții noștri, o serie de provocări în ajustarea acțiunilor de marketing curente. Ne dorim să contribuim pe cât de mult posibil pentru diminuarea acestor efecte și pentru stabilizarea afacerilor din România, astfel încât, în momentul finalizării crizei, companiile să poată continua să se dezvolte”, declară Oana Lefter, Managing Partner NNC Services.

Aceste sesiuni gratuite se adresează tuturor companiilor care: utilizează evenimentele ca principal mijloc de generare a vânzărilor, au nevoie de o reconfigurare a strategiei de marketing pe termen scurt, de suport în definirea bugetelor de marketing pentru perioade scurte, medii și lungi, își doresc să înlocuiască toate canalele tradiționale de vânzare cu unele digitale și nu numai. 

Ca o completare a acestor discuții gratuite, NNC își propune să organizeze și o serie de sesiuni și bootcamp-uri online gratuite prin care vor fi abordate subiecte similare și care au scopul de a ajuta companiile să-și ajusteze strategiile actuale pentru a rămâne pe piață. Prima sesiune din serie va avea loc pe data de 19 martie ora 18:00 (ora României). 

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.