Românii încing grătarele virtual de 1 Mai

Date:

Share post:

La 1 Mai, românii încing grătarele virtual. Un filtru de pe pagina de Instagram Veranda Mall aduce micii acasă prin realitatea augmentată și încurajează un #UnuMaiDeAlCasei 

Distanțarea socială face ca 1 Mai să fie diferit de așteptările tuturor. Însă Veranda Mall demonstrează cât de inventivi sunt românii și lansează, sub umbrela Lifestyle de Obor, un filtru de Instagram care aduce emblematicul grătar cu mici în casele românilor., după cum se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Totul într-un mod cum nu se poate mai responsabil, printr-o campanie sub mesajul #UnuMaiDeAlCasei care folosește realitatea augmentată cu ajutorul căreia grătarul apare direct în pozele și video-urile distribuite pe Instagram.

Filtrul a depășit deja granițele României, și continuă să fie folosit în pozele și video-urile din social media în Germania, Rusia, Ucraina, precum și pe alte meleaguri, transmite Content & Communications Manager.

Grătarul virtual poate fi accesat de pe pagina de Instagram a Mallului, urmând ca în secunda următoare pe camera telefonului să apară LIVE un grătar cu jar încins, cu un pic de fum și cu mici înșirându-se pe grătar la fiecare click — în plus, cei care folosesc filtrul pot contribui la susținerea micilor afaceri locale din Piața Obor, pe baza unui concurs.

Cum au ajuns Micii de Obor un filtru de Instagram?

Pe lângă componenta distractivă și complet inedită a filtrului, acesta menține obiceiul grătarului cu mici, care are o semnificație mai profundă în această perioadă.

Grătarul virtual s-a născut din dorința de a aduce în prim plan importanța sa în prezent, când suntem nevoiți să apelăm la creativitate și tehnologie pentru a ne bucura împreună cu cei dragi de sărbătoarea de 1 Mai.

Astfel că, împreună cu echipa de la CreativeVR, Veranda Mall a adus la viață un grătar de primăvară virtual, cu mici cu tot, atât de emblematic zonei Obor și sărbătorii de 1 Mai.

“Ne-am propus să aducem atmosfera din Obor la voi acasă, în orice casă din lume în care locuiesc români. Am făcut acest lucru combinând un produs emblematic al Oborului, micul, cu un moment emblematic al sezonului, grătarul de primăvară, care aduce împreună familia și prietenii și le oferă experiențe de neuitat. Grătarul nostru e pentru toți cei care nu au putut veni de sărbători acasă și au rămas departe de cei dragi. Pentru cei pe care sfârâitul îi duce cu gândul la iarbă verde, muzică și voie bună. Pentru cei care folosesc grătarul și micii la ocazii speciale, pe care acum nu le pot din păcate pune în practică. ”, povestește Alexandru Dincovici, reprezentant al echipei Veranda Mall, citat de aceeași sursă media.

În spatele filtrului stă un mesaj de sărbătorire a zilei de 1 Mai într-un mod responsabil, virtual, pe rețelele de socializare și de apreciere pentru eforturile din această perioadă.

 „Ne dorim să îi încurajăm și să inspirăm pe oameni să fie responsabili și să respecte măsurile de prevenție. Sperăm să oferim puțin entertainment când mulți sunt, poate, triști că nu pot ieși din casă să facă ceea ce făceau în mod normal de 1 Mai.” continuă Alexandru Dincovici, reprezentant al echipei Veranda Mall.

Filtrul a trecut granițele României și are, deja, milioane de vizualizări

Grătarul virtual, cu mici, e o bucățică de Obor și de Românie, care iată că a ajuns deja peste hotare. Acesta îmbină noutatea unui filtru de realitatea virtuală cu relevanța obiceiurilor locale, se bucură deja de succes în străinătate, ajungând pe paginile de Instagram ale utilizatorilor din întreaga Europă, inclusiv în Ucraina, Rusia, Belarus și Germania.

Filtrul ne aduce împreună în aceste vremuri, fiind în același timp și un element cool, potrivit situațiilor actuale în care facem „haz de necaz”, se arată în același comunicat.

Nu am reușit să îl creăm cu tot cu miros, însă are și fum, și sfârâit, și jar încins. Și îl poți asezona cu ce muzică ce vrei tu, îl poți așeza unde vrei, cum vrei. Îl poți face mare sau mic, poți pune doar un mic pentru tine, de poftă, sau îl poți umple pentru toată familia.” explică Alexandru Dincovici, reprezentant al echipei Veranda Mall.

Micii virtuali, parte din campania #LifeStyleDeObor

Factorul inedit al filtrului de Instagram nu se oprește aici. Toți cei care îl folosesc se pot înscrie la un concurs prin care pot câștiga vouchere la Terasa Obor, faimoasă de altfel pentru micii săi, susținând astfel mici afaceri locale, 100% românești. Voucherele vor putea fi folosite după ridicarea restricțiilor.

Micii de Obor sunt reprezentativi pentru cartierul Obor, iar Veranda Mall este un brand care sprijină comunitatea din acest cartier și participă la păstrarea și promovarea elementelor și valorilor sale distinctive. Am numit aceste elemente Lifestyle de Obor”, a adăugat Alexandru Dincovici.

Pentru a susține acest demers, filtrul poate fi încercat pe Instagram aici, iar mai toate detaliile despre inițiativă fiind prezente pe pagina de campanie a mall-ului.

 

Text și foto: Content & Communications Manager Veranda Mall

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează. 

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit

Care este termenul limită de prezentare a Declarației cu privire la impozitul pe venit, pentru persoanele fizice din Republica Moldova.

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Hai pe 11 aprilie la evenimentul…

Vrei să afli despre promovare în 2024, vânzări, video content? Mai multe informații despre ineditul eveniment, în continuare, azi, la Infoanunț.

Invitație: Simpozion – 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan

Invitație la Simpozionul: 183 de ani de la nașterea lui Iosif Vulcan, prin intermediul Infoanunț. Unde? Când?