Proprietarii cu daune, asigurați la Allianz-Ţiriac, au primit despăgubiri considerabile

Date:

Share post:

Peste 4.000 de proprietari care şi-au asigurat locuinţa la Allianz-Ţiriac şi au avut daune au primit, în prima jumătate din 2020, despăgubiri de peste 14 milioane de lei, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Cele mai mari pagube au fost provocate de incendii, însă cele mai frecvente daune au fost cauzate de inundaţiile provocate de apa de conductă, de furtună şi vijelii şi de avariile la instalaţiile de încălzire centrală.

Statisticile de la nivelul portofoliului Allianz-Ţiriac arată că pandemia nu a diminuat şi nici nu a influenţat frecvenţa riscurilor la care este supusă locuinţa, deşi petrecem mai mult timp acasă şi am putea fi înclinaţi să credem că riscurile sunt mai mici atunci când suntem în preajma casei, transmite PR – Divizia Market Management şi Comunicare Allianz-Ţiriac Asigurări.

În perioada stării de urgenta (martie-mai 2020), în România, peste 50% din totalul dosarelor de daună aferente poliţelor facultative de locuinţă emise de Allianz-Ţiriac au fost deschise ca urmare a inundaţiilor provocate de avarii la instalaţiile de apă din locuinţe.

Ca valoare însă, cele mai mari pagube sunt produse de incendii. Cea mai mare despăgubire plătită de Allianz-Ţiriac în prima jumătate din 2020 s-a ridicat la 1,9 milioane de lei.

Aproape jumătate dintre daunele acoperite de asigurările facultative de locuinţă emise de Allianz-Ţiriac se soluţionează prin plata rapidă, ceea ce înseamnă că despăgubirea se plăteşte în 1-2 zile lucrătoare. Allianz-Ţiriac oferă clienţilor şi posibilitatea autoconstatării şi transmiterii, în format electronic, a documentelor pentru soluţionarea dosarelor, în cazul daunelor care nu depăşesc 10.000 de lei.

Cât de „scumpă” este o asigurare facultativă de locuinţă?

Prima medie pentru o asigurare facultativă de locuinţă emisă de Allianz-Ţiriac se situează între 300 lei şi circa 500 de lei pe an, adică între 25 şi 42 de lei pe lună, în funcţie de pachetul ales. Peste 90% din clienţii Allianz-Ţiriac, aleg pachetul My Home Max care oferă o protecţie completă (de la acoperire pentru pagubele generate de fenomene naturale, incendiu, furt, vandalism, până la protecţie suplimentară pentru bunuri, răspunderea civilă legală, valabilă pentru proprietar şi membrii familiei aflaţi în îngrijire, până la servicii de asistenţă de urgenţă la domiciliu).

Anual, peste 200.000 de proprietari îşi lasă locuinţa în grija Allianz-Ţiriac, transmite aceeași sursă media.

Mai multe informaţii despre beneficiile unei asigurări de locuinţă şi soluţiile pe care le propunem pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro .

Istoric Allianz-Țiriac Asigurări

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 25 de ani.

Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau a afacerii.

Succesul Allianz-Țiriac stă în echipa de peste 4.000 de profesioniști care se afla în spatele fiecărei reușite a companiei. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Text și foto: Divizia Market Management şi Comunicare Allianz-Ţiriac Asigurări

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.