Acțiuni preventive ale poliției din Iași

Date:

Share post:

Ieri, 16 iunie a.c, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Iași, împreună cu reprezentanți ai A.N.A. – C.P.E.C.A. Iași au desfășurat mai multe activități preventive, în municipiul Iași, pentru creșterea gradului de siguranță și informare cetățenilor.

Astfel, au fost purtate discuții cu angajații cafenelelor, teraselor și restaurantelor, aceștia fiind sfătuiți cu privire la măsurile minime de autoprotecție pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.

De asemenea, au fost transmise cetățenilor  recomandări cu privire la prevenirea traficului de persoane, a traficului și consumului de droguri, dar și  recomandări pentru siguranța în mediul online.

Astfel de activități vor continua în perioada următoare, pentru creșterea gradului de informare a cetățenilor.

Text și foto: Poliția Română Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.