marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Agenția Servicii Publice a inaugurat Centrul Multifuncțional Criuleni

Pe 23 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Criuleni. Oficiul care va presta servicii publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, autorităților publice centrale și locale.

Noul centru multifuncțional va deservi atât locuitorii din raionul Criuleni cât și pe cei din raionul Dubăsari. Oficiul este situat pe strada 31 August 1989, nr. 39. Potrivit directorului ASP, Sergiu Railean, operatorii centrului vor presta servicii din domeniul documentării populației, stării civile, cadastrului, înregistrării întreprinderilor și licențierii. „Anul acesta, în urma reorganizării am exclus un șir de acte. Registrele fostelor întreprinderi sunt la ASP, iar schimbul de informații se face între departamente”, a mai declarat Sergiu Railean.

Menționăm că Agenția Servicii Publice oferă cetățenilor peste 1000 de servicii. Informații detaliate despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md. De asemenea, puteți suna la numerele de telefon 14909 și (+373 22) 25-70-70.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenției Servicii Publice

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole