Agenția Servicii Publice a inaugurat Centrul Multifuncțional Criuleni

Date:

Share post:

Pe 23 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Criuleni. Oficiul care va presta servicii publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, autorităților publice centrale și locale.

Noul centru multifuncțional va deservi atât locuitorii din raionul Criuleni cât și pe cei din raionul Dubăsari. Oficiul este situat pe strada 31 August 1989, nr. 39. Potrivit directorului ASP, Sergiu Railean, operatorii centrului vor presta servicii din domeniul documentării populației, stării civile, cadastrului, înregistrării întreprinderilor și licențierii. „Anul acesta, în urma reorganizării am exclus un șir de acte. Registrele fostelor întreprinderi sunt la ASP, iar schimbul de informații se face între departamente”, a mai declarat Sergiu Railean.

Menționăm că Agenția Servicii Publice oferă cetățenilor peste 1000 de servicii. Informații detaliate despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md. De asemenea, puteți suna la numerele de telefon 14909 și (+373 22) 25-70-70.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenției Servicii Publice

 

spot_img

Articole asemănătoare

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași. Foto

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași va avea loc... Unde și în ce zi, la aceste două întrebări răspundem mai departe.

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde?

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la ... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare. Aceasta este tema de azi.