Agenția Servicii Publice a inaugurat Centrul Multifuncțional Criuleni

Date:

Share post:

Pe 23 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Criuleni. Oficiul care va presta servicii publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, autorităților publice centrale și locale.

Noul centru multifuncțional va deservi atât locuitorii din raionul Criuleni cât și pe cei din raionul Dubăsari. Oficiul este situat pe strada 31 August 1989, nr. 39. Potrivit directorului ASP, Sergiu Railean, operatorii centrului vor presta servicii din domeniul documentării populației, stării civile, cadastrului, înregistrării întreprinderilor și licențierii. „Anul acesta, în urma reorganizării am exclus un șir de acte. Registrele fostelor întreprinderi sunt la ASP, iar schimbul de informații se face între departamente”, a mai declarat Sergiu Railean.

Menționăm că Agenția Servicii Publice oferă cetățenilor peste 1000 de servicii. Informații detaliate despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md. De asemenea, puteți suna la numerele de telefon 14909 și (+373 22) 25-70-70.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenției Servicii Publice

 

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.