Alegerile locale noi de la Chișinău și Bălți vor avea loc pe 20 mai

Date:

Share post:

Alegerile locale noi pentru funcția de primar în municipiile Chișinău și Bălți din Republica Moldova vor avea loc pe data de 20 mai 2018. În ședința de luni, 12 martie a.c., Comisia Electorală Centrală a luat act de funcțiile vacante de primar, după ce foștii edili, Dorin Chirtoacă și Renato Usatîi și-au depus mandatele înainte de termen, transmite IPN.

CEC a aprobat și devizul de cheltuieli pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale noi în cele două municipii. Astfel, a fost stabilită suma de 22,5 milioane de mdl. Devizul urmează a fi transmis către Guvernul și Parlamentul R. Moldova spre aprobare.

Prin decizii anterioare, CEC a stabilit alegeri locale noi pe 20 mai vor în satul Pârlița din raionul Ungheni, în Nemțeni și Leușeni din raionul Hâncești, în satul Volovița din raionul Soroca și în comuna Jora de Mijloc din raionul Orhei.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto:Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.