Poliția va simula un atac terorist în sectorul Botanica

Date:

Share post:

Cetățenii sunt îndemnați să-şi păstreze calmul la auzirea focurilor de arme şi a unor  explozii puternice în sectorul Botanica , din Chișinău.

Miercuri, 14 martie, începând cu ora 10.00, pe stadionul Zimbru, poliția va desfășura exerciții antitero, transmite IPN. Este vorba despre exercițiul tactic cu tematica: „Simularea unui atac terorist în timpul unui meci de fotbal”, desfăşurat de către Inspectoratul General al Poliției, în colaborare cu Poliția din Polonia și Franța.

IGP roagă cetăţenii care se vor afla în imediata apropiere a stadionului, dar şi a instituțiilor din preajmă, să păstreze calmul, să manifeste un comportament decent şi adecvat şi să urmeze indicațiile forțelor de ordine dislocate în regiune.

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.