Alternosfera @ Romexpo

Date:

Share post:

Pe 9 iulie sunteți așteptați la Romexpo in aer lliber la cel mai mare concert Alternosfera. Primele 500 de bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Biletele au urmatoarele preturi:
– earlybird: Cat C 79 lei, Cat B 99 lei, Cat A 129 lei (in fata scenei)  – primele 500 de bilete
– presale:   Cat C 89 lei, Cat B 119 lei, Cat A 149 lei (in fata scenei)
– la intrare: Cat C 100 lei, Cat B 140 lei, Cat A 180 lei (in fata scenei)
Biletele VIP costa 189 de lei si sunt aproape de scena, pe platforma la inaltime, cu locuri la canapele si bar separat. Doar 199 de locuri
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Numarul biletelor din Cat A este limitat la 1000 de bucati iar al celor din Cat B la 1500 de bucati.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Se recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.
Consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.
spot_img

Articole asemănătoare

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași. Foto

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași va avea loc... Unde și în ce zi, la aceste două întrebări răspundem mai departe.

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde?

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la ... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare. Aceasta este tema de azi.