Vacanță în siguranță, asigurată de Poliție

Date:

Share post:

S-a încheiat anul școlar 2021-2022, iar în urma bilanțului activităților desfășurate, polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară au fost în mijlocul a peste 9.600 de elevi băcăuani, derulând aproximativ 340 de activități educativ-preventive în cadrul orelor de curs.

Principalele teme abordate au fost cele din sfera prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor –  răspunderea penală, consecințele săvârșirii de infracțiuni, medierea conflictelor, violență și bullying, respectarea regulilor de siguranță și a prevederilor legale.

Chiar dacă a venit vacanța, polițiștii de la siguranță școlară vor continua activitățile dedicate elevilor, de data aceasta în rândul celor care aleg să-și petreacă vara în taberele sau școlile de vară organizate în județul Bacău, după cum ne comunică subcomisarul de poliție, Cătălina Păduraru.

Până atunci, polițiștii Biroul Siguranță Școlară, alături de ceilalți colegi, mulțumesc cadrelor didactice și părinților, care au înțeles că parteneriatul școală-poliție-familie este esențial pentru formarea caracterelor puternice și urează o vacanță de poveste tuturor elevilor, alături de îndemnul de a nu uita să fie călăuziți de cel puțin trei valori fundamentale ale omului: Adevărul, Binele și Frumosul.

Texi și foto: Poliția Română Bacău

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.