vineri, iunie 2, 2023
16.5 C
București
spot_img

Ambulanța din România împlinește 112 ani de existență

În aceste zile, Serviciul Ambulanță din România împlinește frumoasa vârstă de 112 ani. ”La mulți ani” medicilor și personalului auxiliar, șoferilor și tuturor celor implicați în această activitate deosebit de necesară pentru viața noastră.  

Serviciul de Ambulanță București – Ilfov (SABIF) a anunțat că, în perioada 23-27 iulie 2018, între orele 10-17, organizează “Săptămâna Porților Deschise”, la sediul din str. Mihai Eminescu, Nr. 226, Sector 2.

Persoanele interesate vor putea vizita sediul central al SABIF, unde vor primi informații despre istoria Serviciului de Ambulanta si despre tehnicile de resuscitare care salvează vieți. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, respectând regulamentul, exista șansa pentru doritori de a asista la rezolvarea  unor cazuri împreună cu un echipaj de pe Ambulantă, trăind astfel o experiență inedită alături de medici și de asistenții medicali, se arată într-un comunicat media.

Amintim că «Societatea de Salvare din Bucureşti» a luat ființă la 28  iulie 1906 şi, odată cu ea, și prima staţie de Salvare din România,  creată din iniţiativa  profesorului Nicolae Minovici, sub deviza «Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor».

                                                                                     Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: facebook.com

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole