Ambulanța din România împlinește 112 ani de existență

Date:

Share post:

În aceste zile, Serviciul Ambulanță din România împlinește frumoasa vârstă de 112 ani. ”La mulți ani” medicilor și personalului auxiliar, șoferilor și tuturor celor implicați în această activitate deosebit de necesară pentru viața noastră.  

Serviciul de Ambulanță București – Ilfov (SABIF) a anunțat că, în perioada 23-27 iulie 2018, între orele 10-17, organizează “Săptămâna Porților Deschise”, la sediul din str. Mihai Eminescu, Nr. 226, Sector 2.

Persoanele interesate vor putea vizita sediul central al SABIF, unde vor primi informații despre istoria Serviciului de Ambulanta si despre tehnicile de resuscitare care salvează vieți. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, respectând regulamentul, exista șansa pentru doritori de a asista la rezolvarea  unor cazuri împreună cu un echipaj de pe Ambulantă, trăind astfel o experiență inedită alături de medici și de asistenții medicali, se arată într-un comunicat media.

Amintim că «Societatea de Salvare din Bucureşti» a luat ființă la 28  iulie 1906 şi, odată cu ea, și prima staţie de Salvare din România,  creată din iniţiativa  profesorului Nicolae Minovici, sub deviza «Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor».

                                                                                     Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: facebook.com

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la …

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la ... Pentru a afla unde, cine și cum, vom citi materialul care urmează. 

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în continuare, la Infoanunț.