O zi de vacanță la BNM

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei (BNM) anunță că își deschide larg ușile în ziua de 27 iulie a.c., pentru copii și părinții acestora. Fiind perioada vacanțelor, evenimentul acestei veri este intitulat semnificativ – ”O zi de vacanță la BNM”.

Este un moment unic deoarece știu ce înseamnă o bancă și interiorul ei. Am avut șansa extraordinară de a crește pe coridoarele Băncii Naționale a României, unde lucra mama, în perioada copilăriei mele. Mirosul unic de acolo a rămas impregnate în adâncul ființei mele până astăzi…

Cei mici vor avea astfel ocazia de a vizita sala de expoziții a băncii. Specialiștii bancari vor povesti despre istoria banilor, prezentând instrumentele de plată, explicând totodată, teoretic și practic, ce înseamnă elementele de siguranță ale monedei naționale a R. Moldova.

În acest context, copii vor primi și cadouri – ”Îndrumarul de educație financiară” și broșura ”O călătorie în lumea banilor”, se menționează în comunicatul emis spre difuzare redacției noastre.

Evenimentul este susținut ca urmare a solicitărilor părinților reprezentând o continuitate a primei manifestări similare care a avut loc anul trecut.

Accesul în bancă se va face potrivit unei liste întocmite din timp, evidență ce are la bază datele personale din actele de identitate, inclusive ale părinților ce vor însoți copiii.

Persoanele interesate se pot înregistra printr-un mesaj trimis pe adresa on-line: educație finanicara@bnm.md sau printr-un mesaj privat transmis pe pagina de Facebook a BNM – https://www.facebook.com/BNMoficial sau cu un apel telefonic la numerele de telefon: 022 822 410, 079 434 297, inclusiv printr-un SMS.

Vizitele au loc pe parcursul zilei în intervalul orelor 10.00, 11.00, 14.00, 15.00, menționează aceeași sursă.

                                                                                 Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: facebook.com

 

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.