joi, martie 23, 2023
13.1 C
București
spot_img

Andrei Tercu este Tax Director la CMS România

CMS România anunță promovarea lui Andrei Tercu în poziția de Tax Director, începând cu luna ianuarie 2021.

Andrei s-a alăturat echipei CMS în urmă cu 5 ani și are o experiență profesională de 13 ani în domeniul fiscal, activând anterior în cadrul unei firme Big 4 și al unei alte firme de consultanță în domeniu, după cum se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

„Decizia de promovare a lui Andrei în poziția de Tax Director reprezintă o confirmare a rezultatelor și a implicării sale în consolidarea și dezvoltarea portofoliului de clienți ai CMS, coordonând cu succes proiecte de o complexitate deosebită în numeroase sectoare industriale. Consultanța fiscală rămâne un serviciu cheie în activitatea zilnică operațională a fiecărui business, dar și în proiecte de investiții, de reorganizare/restructurare a corporațiilor, în tranzacții de achiziții sau procese de dezinvestire, precum și în litigii fiscale. Îi urez succes lui Andrei și sunt convins că din acest rol senior își va asuma noi obiective de creștere și dezvoltare în cadrul echipei CMS”, a declarat Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS România și Coordonator al practicii Corporate M&A în Europa Centrală și de Est.

„Îl felicit pe Andrei pentru această promovare. Lucrez alături de el de mai bine de 5 ani și împreună am reușit să dezvoltăm și să diversificăm portofoliul practicii de consultanță fiscală. Prin capacitatea de a anticipa nevoile clienților și de a răspunde unui grad de sofisticare ridicat în ceea ce privește consultanța fiscală, Andrei contribuie constant la creșterea practicii noastre fiscale”, a adăugat Roxana Popel, coordonator al practicii de consultanță fiscală din cadrul CMS România.

„Încredințarea acestui nou rol reprezintă un moment important în parcursul meu profesional. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă ce promovează standarde și valori umane și profesionale înalte. Alături de echipa extraordinară de avocați din CMS am avut ocazia să fiu implicat în unele dintre cele mai complexe și variate proiecte și tranzacții atât din România, cât și din regiune. Echipa CMS din București oferă un serviciu integrat de consultanță juridică și fiscală, prin urmare suntem în măsură să răspundem rapid solicitărilor venite din partea clienților și exigențelor impuse de gradul de complexitate a proiectelor în care aceștia sunt implicați”, a completat Andrei Tercu.

Andrei este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România și expert fiscal judiciar aprobat de Ministerul Justiției din România. În ultima perioadă, Andrei a fost implicat în tranzacții de achiziții și integrare post-achiziție, a coordonat diverse proiecte de reorganizare/restructurare și a acordat asistență în inspecții și litigii fiscale, în special în domeniile energetic și utilități, bunuri de larg consum și IT&C.

Text și foto: PRAIS Corporate Communications

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole