luni, septembrie 25, 2023
19.5 C
București
spot_img

Anunț! Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF pentru a fi informaţi cu privire la ajutorul de stat

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476 / 2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 2018, Partea I.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate  din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală  permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat, anunță Compartimentul Comunicare, Relații Publice si Mass Media, DGRFP Iași.

Promovarea prezentei scheme de ajutor de stat se va face şi prin intermediul întâlnirilor cu operatorii interesaţi. Proxima întâlnire fixată pentru judeţul Iaşi este la data de 28.08.2018, ora 10, la sediul DGRFP Iaşi din str. Anastasie Panu nr. 26.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole