Anunț! TNOB “Maria Bieșu”, la final de stagiune

Date:

Share post:

Luna iunie 2018 închide stagiunea teatrală 2017-2018 și invită publicul să se delecteze cu trei spectacole impresionante incluse în patrimoniul cultural mondial: “Otello”, “Don Quijote” și “Aida”.

 JOI, 21 iunie, ora 18.30, opera “OTELLO” de G. Verdi

Otello este penultima dintre operele compuse de Giuseppe Verdi, după celebra piesă “Othello” a dramaturgului englez W. Shakespeare, unde comandantul flotei venețiene – Otello (SIMONE FREDIANI, Italia), care își iubește soția, Desdemona, este determinat să creadă că aceasta a fost necredincioasă față de el.

DUMINICĂ, 24 iunie, ora 17.00, balet DON QUIJOTE” de L. Minkus

Amatorii de balet vor avea ocazia să vizioneze spectacolul comic de balet “Don Quijote” de L. Minkus, unde o mare parte din poveste și acțiune se concentrează pe doi tineri iubiți, Basilio (Vlad Mărculescu- Romania) și Quiteria (Kotomi Hoshino- Japonia), care ar putea fi foarte fericiți, dacă tatăl lui Quiteria nu ar încerca să se împotrivească acestei poveşti de dragoste.

JOI, 28 iunie, ora 18.30opera AIDA” de G. Verdi

Sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Dohotaru, opera AIDA, povestea atemporală despre obligație, dragoste și trădare, va încununa stagiunea, iar publicul va fi încântat de interpretarea tenorului italian SIMONE FREDIANI.

Vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună trei seri de vară minunate, care vor avea un puternic impact emoțional pentru fiecare spectator!

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.