Anunț! TNOB “Maria Bieșu”, la final de stagiune

Date:

Share post:

Luna iunie 2018 închide stagiunea teatrală 2017-2018 și invită publicul să se delecteze cu trei spectacole impresionante incluse în patrimoniul cultural mondial: “Otello”, “Don Quijote” și “Aida”.

 JOI, 21 iunie, ora 18.30, opera “OTELLO” de G. Verdi

Otello este penultima dintre operele compuse de Giuseppe Verdi, după celebra piesă “Othello” a dramaturgului englez W. Shakespeare, unde comandantul flotei venețiene – Otello (SIMONE FREDIANI, Italia), care își iubește soția, Desdemona, este determinat să creadă că aceasta a fost necredincioasă față de el.

DUMINICĂ, 24 iunie, ora 17.00, balet DON QUIJOTE” de L. Minkus

Amatorii de balet vor avea ocazia să vizioneze spectacolul comic de balet “Don Quijote” de L. Minkus, unde o mare parte din poveste și acțiune se concentrează pe doi tineri iubiți, Basilio (Vlad Mărculescu- Romania) și Quiteria (Kotomi Hoshino- Japonia), care ar putea fi foarte fericiți, dacă tatăl lui Quiteria nu ar încerca să se împotrivească acestei poveşti de dragoste.

JOI, 28 iunie, ora 18.30opera AIDA” de G. Verdi

Sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Dohotaru, opera AIDA, povestea atemporală despre obligație, dragoste și trădare, va încununa stagiunea, iar publicul va fi încântat de interpretarea tenorului italian SIMONE FREDIANI.

Vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună trei seri de vară minunate, care vor avea un puternic impact emoțional pentru fiecare spectator!

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.