Anunţ

Date:

Share post:

Au început înscrierile la Târgul internaţional de medicină şi farmacie de la Bucureşti
• Din primăvara anului 2018
ROMEXPO vă invită să vă înscrieţi ca expozant la cea de-a XXVIII – a ediţie ROMMEDICA – Târg internaţional de medicină şi farmacie, ce va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie 2018.

În cadrul târgului sunt aşteptate să expună firme de aparatură şi soft medical, companii farmaceutice, bănci şi societăţi de finanţare şi leasing, centre medicale private.
La această ediţie, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atracţie, contribuind astfel la crearea unui mediu favorabil interacţiunii, după cum spun organizatorii.
ROMMEDICA 2018 are loc în aceeasi perioadă cu ediţia de primavară DENTA – Expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru medicină şi tehnică dentară. Prin organizarea celor două evenimente şi manifestări conexe într-o nouă locaţie, managerii evenimentului îşi propun să ofere atât expozanţilor, cât şi vizitatorilor un mediu profesionist, construit şi utilat la standarde internaţionale.
ROMMEDICA se va desfăşura în 2018 într-unul din noile spaţii expoziţionale pe care Romexpo le va inaugura în toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Având o suprafaţă totală de 11.905 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru găzduirea târgurilor şi expoziţiilor de talie internaţională.
De ce să participaţi la ROMMEDICA 2018?
• Ofertele speciale prezentate de firma dumneavoastră vor fi promovate în avans publicului vizitator prin site-ul manifestării, newslettere speciale care vor fi distribuite prin intermediul parteneriatelor încheiate;
• Oportunitatea încheierii unor noi contracte;
• Veţi intensifica vânzările într-un timp foarte scurt;
• Veţi beneficia de locaţia perfectă, evenimentul desfăşurându-se la ROMEXPO, cel mai important centru expoziţional din România;
• Produsele, serviciile şi ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii şi newslettere;
Campanie de promovare online, în presa scrisă, indoor, outdoor, spoturi TV şi radio;
• Veţi avea posibilitatea de a va organiza propriul eveniment dedicat specialiştilor chiar în Pavilionul Expozitional, în parteneriat cu ROMEXPO;
• Se vor organiza evenimente ştiiţifice acreditate cu puncte EMC pentru specialişti.
Înregistrare
Pentru a vă alătura, timp de 3 zile, specialiştilor şi pasionaţilor din domeniu sunteţi invitaţi să vă înscrieţi la ROMMEDICA 2018. Formularele de înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.rommedica.ro, iar pentru informaţii suplimentare puteţi contacta echipa de proiect, care vă sta cu placere la dispoziţie.
E-mail: rommedica@romexpo.ro; carmen.blasutti@romexpo.ro
Web: www.rommedica.ro

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.