Atelier

Date:

Share post:

Un meșter popular i-a învățat pe copii să confecționeze jucării de brad

Duminica  26 noiembrie a.c., în Restaurantul Mi Piace din Chișinău a avut loc un master class pentru copii. Micii meșteri au confecționat hande-made jucarii pentru Pomul de Crăciun, fiind ghidați și ajutați de un meșter popular din Republica Moldova. Copiii au fost deosebit de activi și s-au distrat de minune, totodată manifestând iscusință, dedicație și concentrare maximă activității la care au participat.
Menționăm că la ”Mi Piace” se pune accent pe calitatea deservirii, bucatelor gustoase. De remarcat  și personalul bine instruit și foarte amabil.
Mi Piace. Mie îmi place. Vă recomand. Și astfel de evenimente au loc foarte des în aceeași locație. Pentru mai multe informații accesați – Mi Piace.md (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.