Atelier

Date:

Share post:

Un meșter popular i-a învățat pe copii să confecționeze jucării de brad

Duminica  26 noiembrie a.c., în Restaurantul Mi Piace din Chișinău a avut loc un master class pentru copii. Micii meșteri au confecționat hande-made jucarii pentru Pomul de Crăciun, fiind ghidați și ajutați de un meșter popular din Republica Moldova. Copiii au fost deosebit de activi și s-au distrat de minune, totodată manifestând iscusință, dedicație și concentrare maximă activității la care au participat.
Menționăm că la ”Mi Piace” se pune accent pe calitatea deservirii, bucatelor gustoase. De remarcat  și personalul bine instruit și foarte amabil.
Mi Piace. Mie îmi place. Vă recomand. Și astfel de evenimente au loc foarte des în aceeași locație. Pentru mai multe informații accesați – Mi Piace.md (Ion Panfil)

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.