Pomul de Crăciun de la Chișinău este ucrainian

Date:

Share post:

Spre deosebire de anii trecuți, când Pomul de Crăciun pentru Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău era cumpărat de la proprietari, persoane fizice, din Republica Moldova, anul acesta bradul va fi adus din Ucraina, transmite IPN.

Potrivit Primăriei Capitalei R. Moldova, bradul a fost achiziționat din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Prețul este de 15 mii mdl și va fi instalat în Piața Marii Adunări Naționale până la sfârșitul acestei săptămâni.

Bradul are aproape 29 de metri și este mai înalt cu aproximativ cinci metri față de cei din anii trecuți.

(Ligia Beatrice Vasilescu)

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.