Merită văzut: Atelierul de reciclare creativă “Moda feminină de-a lungul timpului”. Unde?

Date:

Share post:

Merită văzut! Joi, 14 martie 2024, ora 9.00, putem participa la atelierul de reciclare creativă “Moda feminină de-a lungul timpului”.

Muzeul Judeţean Teleorman, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman este organizatorului acestui inedit eveniment.

La activitate vor lua parte elevele claselor a X-a A și a X-a B de la  Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, coordonate de doamna profesoară Cristiana Mihaela Purcărea.

Atelierul de reciclare creativă “Moda feminină de-a lungul timpului” vine, pe de o parte, să completeze expoziția temporară „Ce-și doresc femeile?! – Reclame și publicitate de-a lungul timpului”, organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, iar pe de altă parte, să marcheze Ziua Mondială a Reciclării, sărbătorită pe data de 18 martie.

În cadrul atelierului va fi prezentată o evoluție a modei feminine în perioada anilor 1900 – 2000 și vor fi realizate obiecte vestimentare din materiale reciclabile (hârtie, carton, pungi de plastic etc).

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.