Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Date:

Share post:

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Expoziţia cuprinde fotografiile realizate de copiii ce au participat la atelierele de lucru „La pas pe meleaguri bârlădene”, desfășurate în a doua parte a anului 2022 și prima parte a anului 2023, sub îndrumarea doamnelor profesoare Mihaela Stoian și Crenguța Gîtin.

Atelierul a avut ca obiective familiarizarea copiilor și tinerilor cu locurile și personalitățile din Bârlad, surprinderea în imagini fotografice a unor clădiri și locuri din oraș, realizarea de instantanee. Atelierele s-au desfăşurat în parteneriat cu Şcoala gimnazială „Manolache Costache Epureanu” și Clubul copiilor „Spiru Haret” din Bârlad.

Important!

Expoziţia va fi deschisă  în perioada 9 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, la sediul muzeului din strada Republicii nr. 235.

Responsabil: muzeograf Alina Butnaru.

Text și foto: PR Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.