Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Date:

Share post:

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Expoziţia cuprinde fotografiile realizate de copiii ce au participat la atelierele de lucru „La pas pe meleaguri bârlădene”, desfășurate în a doua parte a anului 2022 și prima parte a anului 2023, sub îndrumarea doamnelor profesoare Mihaela Stoian și Crenguța Gîtin.

Atelierul a avut ca obiective familiarizarea copiilor și tinerilor cu locurile și personalitățile din Bârlad, surprinderea în imagini fotografice a unor clădiri și locuri din oraș, realizarea de instantanee. Atelierele s-au desfăşurat în parteneriat cu Şcoala gimnazială „Manolache Costache Epureanu” și Clubul copiilor „Spiru Haret” din Bârlad.

Important!

Expoziţia va fi deschisă  în perioada 9 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, la sediul muzeului din strada Republicii nr. 235.

Responsabil: muzeograf Alina Butnaru.

Text și foto: PR Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.